İSTANBUL / SULTANGAZİ - Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu

Mesleki Yaklaşım Envanteri

Mesleki Yaklaşım Envanteri okulumuzda öğrencilerin liselere geçiş sürecini bilinçli gerçekleştirmesi  için uygunlanmaktadır.  Mesleki Yaklaşım Envanteri ile var olan kişilik yapınız hakkındaki ipuçlarını yine sizin cevaplarınızdan hareketle keşfedip, kişilik özellikleriniz ile örtüşen kariyer planlaması yapmanıza yardımcı olur.

Kariyerinizi planlarken; ilgilerinizi, kişilik tiplerinizi, değerlerinizi, beklentilerinizi ve iş dünyasını değerlendirerek uygun meslek seçimi tercihleri yapmak çok önemlidir.Planlamanın ilk adımı, kendinizi tanıyarak güçlü özelliklerinizi keşfetmektir.Böylece güçlü özelliklerinize mesleki alanları belirleyebilirsiniz. Mesleki Yaklaşım Envanteri Testi size bu konuda yardımcı olacaktır.Bu raporu okul rehber öğretmenlerinle  birlikte değerlendirirsen senin için daha yararlı olacaktır.

Yayın: 10.06.2021 - Güncelleme: 10.06.2021 11:19 - Görüntülenme: 196
Kaynak: https://www.meslekiyaklasimenvanteri.com/