İSTANBUL / SULTANGAZİ - Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Vakti Kuşanmak Projesi kapsamında faaliyetlerimize devam ediyoruz. Öğle namazını okul mescidimizde eda ederek namaz ağaçlarımızı dolduruyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencisi Emira Sehada Kur-an'ı Güzel Okuma Yarışmasında 3.lük kazanmıştır öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik ederiz.

Ara

Çedes Kulübü olarak Filistinde ölen şehitlerimiz için hatim etlinliği yapıldı , pano hazırlandı ve Kudüs'ün tarihiyle ilgili video izletildi.

Ara

Bu yıl uygulanacak Harezmi Eğitim Modeli için okulumuzdan iki ekip basvuru yapıp eğitimlere başlamıştır.

Ara

Filistin’i bir nebze olsa anlamak,hissetmek, destek olmak bu bilinç ve şuurla hazırladığımız etkinliğimize katılımlarından dolayı öğrencilerimize ve  öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

“Çocukların öldüğü hiç bir dava haklı değildir.”

#birsabahgelecekkardanaydınlık

#kudüs #filistin

Kas

Gelecegin mimarı öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Okulumuzdaki öğretmenler günü etkinliğinden kareler

Kas

Okulumuzda 10 Kasıma özel düzenlenen Dolma Bahçe Sarayı ve Miniatürk gezisinden fotoğraflar..

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz

Kas

Okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Anma Torenimizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bize bu cennet vatanı armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz

#10kasım

Kas

Çevre ve Hayvan Hakları Kulübü olarak 6-A sınıfı ve Rehber öğretmenleri Şule ÇETİN ÖKSÜZ ile gerçekleştirilen Miniatürk gezisinden kareler

Kas

8B Sınıfı öğrencileri Panorama 1453 Tarih Müzesi ve Mevlanakapı Kara Surları Gezisinden kareler

Kas

Okulumuzdaki Kızılay Haftası kutlamalarından Hilal'in İzi Sergisi ve pano çalışmamızdan kareler..

Kas

Okulumuzca düzenlenen "Deprem ve Güvenli Trafik Eğitimi" gezimizden kareler..

Öğrencilerimiz için oldukça faydalı bir eğitimdi. Emeği geçen görevlilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuzda 24.10.2023 itibariyle başlayacak çocuk kulübü hakkında bilgiler aşağıdaki gibidir