İSTANBUL / SULTANGAZİ - Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

29 Ekim 1923!  Tam 99 yıl önce bugün Cumhuriyet ilan edildi. Cumhuriyet, ulusun egemenliğini kendi elinde tutması, kendi kendini yönetebilmesidir. İşte bu yüzden bayramdır bugün. Okulumuzda da 29 Ekim Cumhuriyet bayramı coşkuyla kutlandı ve Gazi Mustafa Kemal ve Arkadaşları saygı ile anıldı. Tören gününden kareler....

Ara

Mardin Midyat Efeler Köyü ilkokuluna yardım malzemelerimizi gönderdik.Öğretmenimiz Selim TUĞRA ve Emine BOZDEMİRİN başlattığı giyim ve kitap yardımı kolilerini gönderdik.

Ara

Öğretmenlerimizle Riyazüs Salihin derslerine başladık. Müdür Yardımcımız İbrahim BAŞ öğretmenlerimize Riyazüssalihin derslsrine öğretmenler odasında başladı. Her hafta  bir gün derslerimiz devam edecektir.

Kas

Devamsızlık mektuplarını gönderdik. Veli ziyaretlerine başladık. Sürekli devamsız öğrencileri ziyaret ediyoruz.